Në këtë moment, Fjalor Anglisht - Çek ka një numër prej 60,271 fjalët në anglisht si 192,386 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 7,730,330 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 40,971 sot.
Tags: Fjalor Anglisht - Çek, Anglisht, Çek, fjalor, përkthime, në internet fjalor Anglisht, shërbimin e përkthimit Anglisht - Çek, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga dictionaryczechenglish.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0141 / 0.0077 (19)
Mbrapsht në krye