Në këtë moment, Fjalor Çek - Anglisht ka një numër prej 63,027 fjalët në çek si 245,678 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 6,478,579 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 34,337 sot.
Tags: Fjalor Çek - Anglisht, Çek, Anglisht, fjalor, përkthime, në internet fjalor Çek, shërbimin e përkthimit Çek - Anglisht, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga dictionaryczechenglish.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
9.8198 / 0.1312 (19)
Mbrapsht në krye