Чешка - Македонски Речник:
Ние откривме следниве македонски зборови и преводи за "článek":
Чешка Македонски
Значи, ова е како да се каже "článek" за македонски.
 
Изрази кои содржат "článek":
Чешка Македонски
.
До сега, 6,478,580 зборови и изрази се пребаруваат, меѓу 34,337 денес.
Тагови: článek, article, editorial, item, member, text, text, article
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на dictionaryczechenglish.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0279 / 0.0151 (49)
Вратете се на почетокот