Во овој момент, на Чешка - Македонски Речник има голем број на 63,027 зборови во чешка како 245,678 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го6,478,579 / изрази , меѓу 34,337 денес.
Тагови: Чешка - Македонски речник,Чешка, Македонски , речник, преводи, онлајн речникЧешка, Чешка -Македонски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на dictionaryczechenglish.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0897 / 0.0815 (19)
Вратете се на почетокот